De cadeau

Klanten reacties - Juhldal

Als jij je ervaringen wilt delen met anderen, of geef ons feedback. Stuur ons een e-mail.

Ik heb een aantal weken de producten uit de PSO serie van Juhldal gebruikt.

Ik kan heel kort zijn: Wat en lekker spul.

Alle producten hebben en nummer. Sinds ik de PSO Shampoo No 4 gebruik, jeukt

mijn hoofdhuid niet meer. PSO Body-Shampoo No 5 is lekker zacht en zo goed als reukloos.

Vaak kunnen ongeparfumeerde  producten onaangenaam ruiken. Dat ik hier beslist niet het geval. De Body Shampoo zit, net als de PSO Specialcrème No 14 in en pompflacon. Handig voor mensen met artritishanden. De PSO speciallotion No 11 en No 12 zitten ingoed te openen tubes. De crèmes en lotions  smeren erg goed uit en zijn zuinig in gebruik. Ze plakken niet, maken de huid heerlijk zacht en minder schilferig.

Volgens de productinformatie bevat de PSO lijn natuurlijke ingredienten , zoals bromeline, jojoba, engelwortel, avocado, zoethout en squalaan. Bromeline is en natuurlijk ontstekingsremmend middel, maar schijnt de huid van sommige mensen licht te kunnen irriteren. Juhldal heft en webwinkel, maar is ook te koop bij Etos. Voor de kleine portemonnee kan de prijs een bezwaar zijn. Maar doordat het zo zuinig in gebruik is, doe jij er vel langer mee dan met andere crèmes. Ik heb met Juhldal een nieuwe hofleverancier gevonden voor mijn haar en huidverzorging!

Juhldal getest bij de redactie van Psoriasisvereniging Nederland, dec 2017

Astrid Sibbes

Op de website van Juhldal is veel te vinden over de producten. Ze zijn onder meer bedoeld om een droge en schilferige huid te voorkomen of verzorgen. Fijn, met de winter in aantocht. We hebben en uitgebreid sortiment ontvangen om te testen: Verzorgende huidcrèmes, lotions, twee soorten shampoo vloeibare zeep. De producten ontvingen we al in de zomer, zodat ik uitgebreid de tijd heb gehad om ze te testen. De crèmes en lotions smeren gemakkelijk uit, zijn net vet en trekken goed in de huid. De ene crème is wat romiger dan de andere. Ook beide shampoos bevallen me goed. Ik kan ze noch niet testen op een droge winterhuid, maar dat ga ik zeker uitproberen. Zeep gebruik ik weinig, maar de vloeibare zeep van Juhldal gebruik ik tweemaal in de week. Prima spul, droogt de huid niet uit. Sommige producten hebben een lichte geur, andere zijn geurloos.

Mijn conclusie: Ik ben heel enthousiast en blijf een aantal producten zeker gebruiken.

Ze zijn niet goedkoop, maar in de webshop zie ik dat er fijne aanbiedingen zijn.

Juhldal getest bij de redactie van Psoriasisvereniging Nederland, dec 2017

Janneke van Kampen

Hoewel ik Humira gebruik, is mijn huid droog en schilferig. Een middel om de huid vet en soepel te houden, is daarom altijd welkom. De producten van Juhldal zouden voor mij een uitkomst moeten zijn. Uit het rijke pakket dat mij te beoordeling werd gestuurd, heb ik noch niet alles kunnen proberen. Voor mijn hoofdhuid heb ik de PSO shampoo No 4 gebruikt. Het resultaat was redelijk. Nauwelijks schilfers, maar de jeuk was niet weg. De PSO Specialcrème No 14 was zeer effectief. De huid bleef soepel en nagenoeg schilfervrij.

Reden om het te blijven gebruiken.

Juhldal getest bij de redactie van Psoriasisvereniging Nederland, dec 2017

Ton van Ingen Schenau

Iedereen met een droge, schilferige probleem huid, kan zich verheugen, dat het Deense Juhldal besloten heeft, om de PSO Speciallotion No 11 en 12 te verfijnen en relanceren. Deze cremes hebben heel veel mensen met verschillende vormen van psoriasis geholpen.”

Dank je wel voor de fijne woorden.

Om een goede en gezonde huid te hebben is het niet alleen van belang wat je erop smeert maar ook welke zeep je gebruikt is belangrijk. Probeer daarom de PSO Bodyshampoo No 5 van Juhldal. Gebruik deze als een supplement voordat je de PSO Speciallotion No 11 en No 12 gebruikt. Als je problemen met je hoofdhuid of haargrens hebt dan zijn de PSO Shampoo NO 4 en PSO Kur-Shampoo No 4 plus+ heel effectieve producten.

Het Familie Journal spreekt deze week over ons

Ik ben gek op die creme. Het is tot op de dag van vandaag het beste wat ik ooit geprobeerd

heb. Ik koop altijd heel veel op de beurs, zodat ik een goede voorraad heb.

Lotte Truelsen

Deze creme heeft mijn handen gered!

Ik had ontzettend veel eczeem op mijn handen. Geen creme van de dermatoloog of stralingsbehandeling hielp. Ik las over Special creme No 14 en gaf het een kans.

Vanaf dat moment heb ik geen probleem meer met handen.

Linda Buch Andersen Mihalech

Heerlijk en onmisbaar.

Ingela Hardinger

Het werkt voor mij

Specialcreme voor Psoriasis

Ik heb een heel gevoelige huid en bij een beetje stress of keelontsteking heb ik al een enorme uitbraak van Psoriasis met daar bijbehorende jeukende blaasjes op mijn handen en voeten.  Afgelopen jaren heb ik vaak hormooncreme voorgeschreven gekregen. Maar daardoor werd  mijn huid dun, kwetsbaar en minder elastisch.

Het voelt alsof wonderen bestaan nu ik Juhldal Speciallotion No 12 heb gebruikt. Het begon nadat iemand mij de PSO bodyshampoo No 5 aanraadde, deze is PH neutraal en de deskundige verkoopster in de winkel vertelde mij toen over de Lotion No 12. Deze is gebaseerd op medicinale kruiden en huidvriendelijke olieen. Een maand na gebruik voelt mijn huid babyzacht aan en lijkt deze weer als nieuw. Fantastisch!

Gezondheidsjournaliste AT

Familie Journalen Denemarken week 38 2017

PSO Kuur Shampoo No 4 plus + werd mij door mijn zus, die ook psoriasis op haar hoofdhuid heft, aanbevolen.
Ze vertelde mij dat PSO Kuur-Shampoo bij haar had gewerkt, maar dat je wel geduld moet hebben. Mijn hoofdhuid was echt bedekt met een dikke laag korsten. Ik begon met de behandeling en waste mijn haar 14 dagen lang met de PSO Kuur Shampoo No 4 plus +.
Langzamerhand merkte ik een verandering, de korsten lieten los en de roos werd significant minder.
Mijn dochter is kapster en zij bekeek mijn hoofdhuid regelmatig.
Zij zag na 14 dagen een duidelijke verbetering. Toen kocht ik de PSO Shampoo No 4 en daarna waste ik mijn haar nog maar om de dag met de PSO Kuur Shampoo No 4 plus +. Mijn hoofdhuid ziet er nu zoveel beter uit dat ik de PSO Kuur Shampoo No 4 plus + alleen nog gebruik als ik voel dat de psoriasis actief wordt.

Door Ulla Hesselby

Ze zijn goud waard als je psoriasis hebt op je hoofdhuid.

Door Sachse op Instagram

Ik heb veel problemen gehad met mijn hoofdhuid. Ik heb al jaren last van wondjes en erge jeuk maar sinds ik deze shampoo ben gaan gebruiken heb ik hier geen last meer van.

Het is echt de beste shampoo van de wereld, ik kan me geen betere voorstellen voor mijn uiterst gevoelige hoofdhuid en ik heb er al veel uitgeprobeerd.

Door C. Jensen op instagram