Juhldal – the problem solver line made in Denmark, met 40 jaar ervaring in het gebruik van kruidenextracten en natuurlijke koudgeperste oliën in haar- en huidverzorgingsproducten voor het hele gezin.

Jorgen Juhldal wilde de kennis en kunde uit de reguliere Geneeskunde en de homeopathie combineren en een brug slaan tussen de twee werelden. Hij werkte daarbij samen met Onderzoekers uit Denemarken, Duitsland en Zwitserland. Hierdoor zijn vele natuurlijke producten met de hoogste kwaliteit en werkzaamheid ontwikkeld en op de markt verschenen.

De Juhldal producten worden geproduceerd in Denemarken en zijn gebaseerd op Jorgen Juhldal’s originele receptuur. Voor een optimaal resultaat worden alleen de beste kwaliteit ingrediënten gecombineerd. Al onze producten zijn vrij van parabenen.

De PSO-lijn is gemaakt van de meest werkzame en natuurlijke ingrediënten. Deze zijn zeer effectief bij een droge, jeukende of korstvormende (hoofd)huid. De producten zijn speciaal ontwikkeld om de natuurlijke balans van uw huid en hoofdhuid te herstellen.

Al 40 jaren en succes in Denemarken. Nu eindelijk in Nederland, ”Exclusief bij Etos”.

  • Vrij van parabenen
  • Voor jou met probleem huid en/of hoofdhuid
  • Voor de hele familie, ook babies
  • Voor degene die graag de huid extra willen verwennen
  • Dierproef vrij.

 

Jørgen JuhldalJørgen Juhldal underskrift